Elkaar een podium bieden

Wij vinden het belangrijk om verschillende samenwerkingen aan te gaan met ondernemers uit de buurt, om zo het concept van Tableau nog leuker te maken. Zo hebben we op het moment werk van zes verschillende kunstenaars tentoongesteld. Ook achter onze koffie en gebak zitten makers met een verhaal.

Overheerlijk
gebak

Judith Jansen

He! Ik ben Judith, geboren en getogen in Heerlen. In het dagelijks leven werk ik als webdeveloper en grafisch vormgever aan leuke projecten, zoals bijvoorbeeld deze website van Tableau. Daarnaast ben ik helemaal in mijn element als ik lekker bezig mag zijn met eten. Erover lezen, nieuwe dingen leren, eetplekjes ontdekken, recepten verzamelen, en natuurlijk lekkere dingen maken en er (samen) van genieten. Bij Tableau mogen jullie smullen van mijn gebakjes!

Kunstwerkjes van Kitty

Kitty Stoop

Als ik door de rust, stilte en schoonheid van de natuur loop, kom ik helemaal in mijn eigen wereldje terecht. Dat gevoel wekt tekenen en schilderen ook bij me op. Zodra ik een kleurpotlood vastpak of een streek aquarelverf op papier zet, laat ik al het andere even los.

Instagram: www.instagram.com/kittystoop

 

Independent Coffee Roasters

Sebastiaan & Laurent

Wij zijn Sebastiaan van der Lee & Laurent L’Ortye – de twee drijfveren achter Independent Coffee Roasters. Na jarenlange ervaringen bij diverse koffiebranderijen in de regio en ruime ervaring in de Nederlandse Coffee Competition scene (ja die is er zeker!) hebben we besloten onze hobby & passie in een bedrijf te gieten. We zijn voornamelijk bezig met het roosteren van koffie, die vanaf nu ook te bestellen is bij Tableau!

Instagram: www.instagram.com/independentcoffeeroasters

Art Studio
Lina

Lina Nellissen

Ik ben een mixed media artist uit Zuid-Limburg. Na kort aan de kunstacademie gestudeerd te hebben, volgde ik al gauw een ander pad. Jaren later begon het weer te kriebelen en inmiddels uit ik mijn creativiteit in mijn abstracte kunstwerken. Ik experimenteer het liefst met verschillende materialen en technieken en ik ben altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen kleur en beweging. Ga voor meer informatie en mijn werk naar www.instagram.com/artstudiolina

Psychedelic
Art

Gina Derks

Hey! Mijn naam is Gina Derks en ben 30 jaar. In 2014 ben ik afgestudeerd als illustratieve vormgeefster aan de kunstacademie te Maastricht. Nu beschilder ik voornamelijk veel Afrikaanse maskers, die hier bij Tableau te zien zijn. Verder maak ik o.a. psychedelische schilderijen, maar pimp ook Maria & Jezus beelden die ik daardoor een tweede leven geef. Te veel ideeën, te weinig tijd. Want naast het creatief bezig zijn werk ik ook nog in de horeca en volg momenteel een nieuwe deeltijd studie: creatieve therapie. Creatief bezig zijn is een uitlaatklep!

Instagram: www.instagram.com/gina_derks_illustratie
Facebook:
www.facebook.com/ginaderksillustratie
Mail:
gina.derks.90@gmail.com
Of vraag even naar mijn visitekaartje

Humanity #1

Marielle Yogi

Hoi! Ik ben Marielle Yogi! Sinds 2016 ben ik afgestudeerd van de kunstacademie in Maastricht en ben ik als illustrator en schilder onderweg. Mijn stijl herken je aan mijn snelle en naïeve lijnen of penseelstreken. Mijn werk is zowel puur en kritisch. Ik probeer een authentiek beeld neer te zetten in de maatschappij met mijn creatieve uitspattingen en juist daardoor zet ik me af van de maatschappij. Mijn bron van inspiratie is daar waar ik op dat moment ben. Dat kan zijn op een berg in Zwitserland of off the grid met locals in Oost Afrika. En, daar waar ik werkzaam ben in mijn atelier, in het Landbouwbelang in Maastricht. Als extra notitie, al mijn werk dat ik verkoop, gaat een deel van de opbrengst naar projecten in Uganda, daar waar ik afgelopen jaar voor een langere tijd was.

Instagram: www.instagram.com/marielle_yogi

Natascha Zweers Illustraties

Natascha Zweers

Ik ben zo’n zes jaar geleden weer begonnen met tekenen. Vanaf daar is een onderzoekende reis begonnen en ben ik van alles gaan uitproberen. Mijn stijl was herkenbaar en men vond het leuk wat ik creëerde. Ik kreeg steeds meer opdrachten, waardoor ik de stap durfde te zetten om als illustrator mijn eigen bedrijfje te starten.
In het begin illustreerde ik in zwart-wit met fineliners, klein en gedetailleerd. In de tekenles die ik jaren volgde, heb ik groter leren werken en met acrylstiften en verf. Nu leef ik in een laboratorium, waarin illustraties, schilderijen, mixed media collages en portretten worden gecreëerd. Neem gerust een kijkje op mijn Instagram en Facebook @nataschazweersillustraties.

One of a kind acrylic paintings

Laura Geradts

Hi, ik ben Laura Geradts. Eigenlijk ben ik afgestudeerd als fotograaf maar ik maak bijna alleen nog maar foto’s tijdens reizen. Mijn focus ligt nu op het maken van abstracte schilderijen die mooi passen in je interieur. Ik laat mij inspireren door kleurcombinaties die ik tegen kom tijdens mijn reizen, bijvoorbeeld de oranje tinten uit Marrakech of de blauwe zee van de Algarve. Mijn werken zijn te koop bij Tableau en via mijn Instagram. Ook maak ik in opdracht schilderijen. Heb je een bepaalde kleurcombi in gedachte, dan maak ik daar graag een schilderij van voor je!

Instagram: www.instagram.com/laurageradtscreates

Wil je ook met ons samenwerken?