Elkaar een podium bieden

Wij vinden het belangrijk om verschillende samenwerkingen aan te gaan met ondernemers uit de buurt, om zo het concept van Tableau nog leuker te maken. Zo verkopen we niet alleen onze eigen ingelijste illustraties maar ook kunst van andere creatievelingen. Daarnaast werken we samen met een fotograaf en twee sieradenmerken. Ook achter onze koffie en gebak zitten makers met een verhaal.

Overheerlijk
gebak

Judith Jansen

He! Ik ben Judith, geboren en getogen in Heerlen. In het dagelijks leven werk ik als webdeveloper en grafisch vormgever aan leuke projecten, zoals bijvoorbeeld deze website van Tableau. Daarnaast ben ik helemaal in mijn element als ik lekker bezig mag zijn met eten. Erover lezen, nieuwe dingen leren, eetplekjes ontdekken, recepten verzamelen, en natuurlijk lekkere dingen maken en er (samen) van genieten. Bij Tableau mogen jullie smullen van mijn gebakjes!

Sieradenmerk AESCE

Diede Brands

Hoi ik ben Diede Brands, 26 jaar, afgestudeerd aan MAFAD als Designer richting sieraadvormgeving. Een tijdje geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart genaamd ÆSCE. Mijn focus bij ÆSCE ligt op het maken van unisex sieraden die van deze tijd zijn en een stijlvol element toevoegen aan onze kleding. Wat ik belangrijk vind is dat sieraden duurzaam zijn en lang mee gaan. Daarom werk ik alleen met edelmetalen zoals goud en zilver. Ik ontwerp mijn eigen stukken, maar werk ook in opdracht. Wil je een custom-made sieraad, kun je me altijd contacteren! Hoije!

Kunstwerkjes van Kitty

Kitty Stoop

Als ik door de rust, stilte en schoonheid van de natuur loop, kom ik helemaal in mijn eigen wereldje terecht. Dat gevoel wekt tekenen en schilderen ook bij me op. Zodra ik een kleurpotlood vastpak of een streek aquarelverf op papier zet, laat ik al het andere even los.

 

Independent Coffee Roasters

Sebastiaan & Laurent

Wij zijn Sebastiaan van der Lee & Laurent L’Ortye – de twee drijfveren achter Independent Coffee Roasters. Na jarenlange ervaringen bij diverse koffiebranderijen in de regio en ruime ervaring in de Nederlandse Coffee Competition scene (ja die is er zeker!) hebben we besloten onze hobby & passie in een bedrijf te gieten. We zijn voornamelijk bezig met het roosteren van koffie, die vanaf nu ook te bestellen is bij Tableau!

Art Studio
Lina

Lina Nellissen

Ik ben een mixed media artist uit Zuid-Limburg. Na kort aan de kunstacademie gestudeerd te hebben, volgde ik al gauw een ander pad. Jaren later begon het weer te kriebelen en inmiddels uit ik mijn creativiteit in mijn abstracte kunstwerken. Ik experimenteer het liefst met verschillende materialen en technieken en ik ben altijd op zoek naar de perfecte combinatie tussen kleur en beweging. Ga voor meer informatie en mijn werk naar www.instagram.com/artstudiolina

Wil je ook met ons samenwerken?