Een beetje meer over ons

Wij, Puck en Zindzi, gaan way back. We zijn bevriend geraakt tijdens onze middelbare schooltijd, nu ongeveer 10 jaar geleden. Om dit te vieren dachten we: we pakken het groots aan, laten we een winkel openen! Ha-ha grapje.

We zijn allebei mensen die té veel dingen leuk vinden. We voelden ons daarom bij elke baan of opleiding net niet helemaal op onze plek. Wat we wel wisten was dat we de combinatie tussen de horeca en het creatief bezig zijn misten. Wij geloven dat de kracht van Tableau is dat het een plek is die gecreëerd is vanuit een gemis bij onszelf, maar ook vanuit een gemis in onze stad Heerlen. We houden van onze stad en zouden nu niets liever willen doen dan dit.

Eerlijk, sociaal, een beetje koppig en gebakliefhebber

Puck Adriaens

Hoi ik ben Puck. 26 jaar oud, geboren en getogen in Heerlen. Ik ben tussendoor wel eens in Tilburg en Utrecht gaan wonen, maar dit is toch echt mijn stadje. Ik ben erg eerlijk, best wel koppig maar ook aardig (denk ik). Ik woon samen met mijn vriend Michel en poes Noxy (home is where the heart is, live laugh love). Ik heb een studie afgemaakt, waar velen zich wellicht over verbazen (ivm erg slechte concentratie en niet goed tegen autoriteit kunnen). Hier heb ik wel het enthousiasme voor conceptontwikkeling opgedaan en het eerste zetje richting ondernemen gekregen.
Tableau is een droom waarvan ik eerst niet wist dat ik hem had. Nu hij uitgekomen is, ben ik nog nooit zo enthousiast en trots geweest. Op mezelf, en op mijn lieve vriendin Cindy.

Energiek, open, wispelturig en broodverslaafd

Zindzi Slegers

Hoi, ik ben Zindzi, ook wel bekend bij Puck als Cindy. Ik ben geboren en getogen in Heerlen. (Ik woon hier eigenlijk pas sinds mijn 3e, maar ik doe gewoon even alsof, omdat ik me wel een échte Heerlenaar voel.)
Ik ben creatief en wil altijd dat alles visueel klopt: het moet lekker zijn voor het oog. Ook ben ik echt een mensen-mens, ik kan niet zo goed alleen zijn. Ik hou heel erg veel van kletsen en ik praat ook vaak tegen mezelf.
Ik studeer Grafische Vormgeving op de kunstacademie in Maastricht, en hiervoor heb ik nog een stuk of 6 andere studies geprobeerd. Grapje 2! Ik werk al 10 jaar in de horeca. Verder wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik met mijn leven aan moest. Nu wel, want nu heb ik Tableau.
Tableau is mijn nieuwe lievelingsplek omdat alles wat ik leuk vind daar samenkomt: liefde voor interieur en ondernemerschap, creativiteit, gezelligheid, lekker eten en Puck! Maar ik hoop natuurlijk vooral dat Tableau de lievelingsplek van andere Heerlenaren wordt.

Kom je een kijkje nemen?